Az üdülőházak vendégei kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet és az emberi együttélés, a kulturált viselkedés szabályait.

Üzemeltető/ tulajdonos: Balaton Mini Service Idegenforgalmi Kft.

8600 Siófok, Fő utca 93-95.  asz: 10326192-2-14

Üdülőházaink foglalása és egyéb információk adása kizárólag a központi értékesítésünkön keresztül lehetséges emailben vagy telefonon, info@januscountry.hu  tel: +36309973708 (Janus Hotel)

 1. 1.Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, szép kártya, utalás. Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€)
 2. Érkezés és elutazás: a szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsokat le kell adni, a szállásadó megbízottja részére. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. Az apartman elhagyásakor az átvett TV, klíma kapcsolót vissza kell adni. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni. A légkondicionáló (klíma) berendezés használata kizárólag az apartmanban tartózkodás alkalmával, zárt ablakok és ajtók mögött a megengedett.
 3. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Csecsemő részére utazó ágyat vagy kiságyat előzetes bejelentésre tudunk biztosítani. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. A vendégeink látogatót nappal (8 és 22 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.
 4. Háziállatokat -pótdíj ellenében- fogadunk. Az aktuális díjakat az ÁRAINK menüpont tartalmazza. Az állatok által okozott esetleges károkat a foglaló köteles megtéríteni a szállásadónak.
 5. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 6. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak. Az apartmanok berendezését a házból kivinni tilos! Az érkezéskor és induláskor az apartmanokat megtekintjük. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása, egyéb intézkedést vonhat maga után.
 7. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 8. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget. Az apartmanhoz tartozó értékek, tárgyak védelme a vendég felelősség körébe tartozik.
 9. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.
 10. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet. A vizes ruhákat, törölközőket az erre alkalmas ruhaszárítóra kérjük elhelyezni és ne az apartman korlátaira vagy székekre stb.
 11. Segélyhívás: a konyhaszekrényben kisebb elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!
 12. Tűz esetén a kijelölt helyen található poroltó készülékkel, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót! A házakban füstjelző működik ezért bent dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!
 13. Takarítás: az apartmant a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell takarítani!
 14. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehet. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat! Újabb szemeteszsákot a szállásadótól lehet kérni.
 15. Étkezés: A házak felszerelt konyhával rendelkeznek. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!
 16. Parkolás: Parkolni a zárt udvaron kialakított, házhoz tartozó parkolóhelyeken díjmentesen lehet. A kapubejáratot és az utakat hagyja szabadon minden esetben!
 17. Grillezés és tűzrakás kizárólag az erre kiépített helyeken megengedett! Tüzet rakni kizárólag ott, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására az eszközök letisztítására és a parázs eloltására.
 18. A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanban 22h-08h között Tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.
 19. Internet és TV szolgáltatás: a házakban ingyenes WIFI kapcsolat biztosított. Az okos TV készülékeken keresztül, többféle internetes tartalom pl. YouTube és NETFLIX szolgáltatás is elérhető. A csatlakozáshoz szükséges kódok a házakban kifüggesztve találhatók.
 20. Külön, előzetes kérésre biztosított szolgáltatások: (díjmentesen): baba ágy, etető szék, baba kád, varrókészlet, vasaló/ vasaló állvány (külön díj ellenében): zsákos grill szén, grill gyújtós
 21. A szálláshelyeken Tilos a Dohányzás! Dohányozni csak a dohányzásra kijelölt helyeken szabad.
 22. A szálláson, külön csapon, beépített ivóvíz szűrők vannak. Ezek többféle hasznos ásványi anyagot is kiszűrnek, ezért terhes nők és 3 év alatti gyermekek a szűrt vizet nem fogyaszthatják, az egészsdégügyi jogszabályok szerint.
 23. A szállásokhoz -igény szerint- kizárólagosan privát használatra, mobil pezsgőfürdő medencék is bérelhetők, az üzemelésükhöz szükséges leírással és anyagokkal együtt. A medencék feltöltése és üzemeltetése kizárólagosan a bérlő feladata. Ezek használatának részletes feltételeit külön egyedi bérleti szerződés tartalmazza.

 

A szálláshely tulajdonosa, mindenkor vendégei kényelmét és pihenését tartja szem előtt. Szívesen állunk rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése, információ szolgáltatása… stb. esetén. Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Üzemeltető/ tulajdonos: Balaton Mini Service Idegenforgalmi Kft.

info@januscountry.hu 

tel: +36309973708 (Janus Hotel recepció)