info@januscountry.hu 7213 Szakcs. Ady utca 17. +36 30 500 6315

   ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

   Üdvözöljük a Janus Country Site Üdülőház weboldalán!

   Fontosnak tartjuk ügyfeleink és látogatóink személyes adatainak védelmét. Ezért szeretnénk tájékoztatni Önöket az általunk gyűjtött és kezelt adatokról, valamint az adatvédelmi gyakorlatunkról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi információkat.

   1. Az adatkezelő

   Az adatkezelő: Név: Janus Country Site Üdülőház Székhely: [cím] Adószám: [adószám] E-mail: [e-mail cím] Telefonszám: [telefonszám]

   1. Az adatkezelés célja

   Az általunk kezelt személyes adatokat kizárólag az alábbi célokra használjuk fel:

   • Foglalások kezelése és visszaigazolása
   • Számlázás
   • Kapcsolattartás ügyfeleinkkel
   • Szolgáltatásaink fejlesztése és javítása
   • Marketing és promóciós tevékenységek
   1. Az adatok gyűjtése és kezelése

   Személyes adatokat csak akkor gyűjtünk és kezelünk, ha azokat Ön az Ön beleegyezésével rendelkezésünkre bocsátja, vagy ha az adatkezelés más jogalapon megengedett.

   Az általunk gyűjtött személyes adatok körében szerepelhetnek:

   • Név
   • Cím
   • E-mail cím
   • Telefonszám
   • Egyéb foglalással kapcsolatos információk

   Az Ön személyes adatait bizalmasan kezeljük, és nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha az adatkezelésre vonatkozó jogszabályok vagy Ön kifejezetten hozzájárul ehhez.

   1. Kamerák a vendégház területén

   Tudni szeretnénk, hogy a Janus Country Site Üdülőház területén kamerák vannak elhelyezve a vendégek biztonsága érdekében. Fontos megjegyezni, hogy ezek a kamerák nem tárolnak videófelvételt 24 óránál tovább. A kamerák kizárólag a biztonsági és megfigyelési célokat szolgálják, és azokat csak arra az időszakra használjuk, amikor szükség van rájuk az esetleges incidensek dokumentálására és megoldására.

   1. Az Ön jogai

   Az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően Önnek számos jogával rendelkezik az Ön által általunk kezelt személyes adatokkal kapcsolatban, ideértve a hozzáféréshez, javításhoz, törléshez és adathordozhatósághoz való jogot. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, ha bármelyik jogát szeretné érvényesíteni vagy további információt szeretne kapni az adatvédelmi gyakorlatunkról.

   1. Adatvédelmi tájékoztató módosítása

   Fenntartjuk a jogot ennek az adatvédelmi tájékoztatónak a módosítására. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze az oldalt az esetleges frissítések vagy változások tekintetében.

   Köszönjük, hogy elolvasta az adatvédelmi tájékoztatónkat. Ha további kérdései lennének az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.